2010 m. lapkričio 1 d., pirmadienis

Takoraisu / youshoku


2 asmenims

2 stiklinės gohan
200-300 g gyuu hikiniku
Taco Seasonong Mix
Taco Sauce
1 tomato, susmulkintas
Chiizu, sutarkuoto
Retasu, supjaustyta siauromis juostelėmis
Abura kepimui
Mizu


Hikiniku sumaišyti su Taco Seasoning Mix. Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti hikiniku ir apkepti. Tada įpilti mizu ir troškinti, kol niku iškeps. Į lėkštę dėti sluoksnį gohan, tada sluoksnį niku, užberti chiizu, paskui uždėti retasu, sudėti tomato ir ant viršaus užpilti kelis didelius šaukštus Taco Sauce.

Galima į ovenproof indą dėti sluoksnį gohan, sluoksnį niku, užberti chiizu ir kepti 190°C orkaitėje 5 min kol chiizu išsilydis. Tada uždėti retasu, sudėti tomato ir ant viršaus užpilti kelis didelius šaukštus Taco Sauce.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą