2010 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

Tonkatsu / agemono / youshoku



4 asmenims

4 (1.5 cm storio) gabalai buta roosu niku, lengvai išmušti
1/2 arbatinio šaukštelio shio
1/4 arbatinio šaukštelio koshou
1/4 stiklinės komugiko
1 tamago, plaktas
1/2 stiklinės panko
Abura gruzdinimui

Kyabetsu, sutarkuoto, išmirkyto šaltame mizu 1 valandą bei nuvarvinto
Tonkatsu soosu


Dubenyje sumaišyti komugiko, shio bei koshou ir tolygiai padengti niku. Tada niku pamerkti į plaktą tamago ir tolygiai padengti panko. Keptuvėje įkaitinti abura iki 160-170°C, dėti paruoštą niku ir gruzdinti po 3-4 min iš abiejų pusių. Išėmus iš keptuvės nusausinti popierinio rankšluosčio pagalba. Patiekti su kyabetsu ir tonkatsu soosu.

Chikinkatsu - naudoti sasami.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą