2010 m. rugsėjo 23 d., ketvirtadienis

Chaahan / chuuka


2 asmenims

2 stiklinės gohan
1/4 stiklinės tamanegi, sumulkinto
1/4 stiklinės ninjin, sumulkintos
1/4 stiklinės žalios piiman, susmulkintos
1/3 stiklinės virto hamu, supjaustyto kubeliais
2 tamago, plakti
2 dideli šaukštai shouyu
Abura kepimui


Keptuvėje įkaitinti abura, supilti tamago plakinį ir hashi pagalba intensyviai maišant iškepti bei atidėti į šalį. Tada keptuvėje dar pakaitinti abura, suberti tamanegi, ninjin, piiman bei hamu ir pakepinti. Sudėti gohan ir maišant pakepti. Įdėti anksčiau iškeptus tamago ir gerai išmaišyti. Sumažinti ugnį iki mažos, įpilti shouyu ir išmaišyti. Dubenėlio pagalba suformuoti chaahan.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą