2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

Nira chaahan



1 asmeniui

1 stiklinė gohan
1/2 stiklinės sooseeji (arba hamu), supjaustytos griežinėliais
1-2 arbatiniai šaukšteliai shouga, sutarkuoto
1/2 stiklinės nira, supjaustytų 2 cm ilgio gabaliukais
1 didelis šaukštas gomaabura
1 didelis šaukštas shouyu
1 tamago, plaktas
Shio
Abura kepimui


Keptuvėje įkaitinti abura, supilti tamago plakinį ir hashi pagalba intensyviai maišant iškepti bei atidėti į šalį. Tada keptuvėje įkaitinti gomaabura, sudėti sooseeji ir pakepinti. Sudėti shouga ir maišant pakepti 30 sec. Sudėti nira ir maišant pakepti 30 sec. Sudėti gohan, įberti shio ir maišant pakepti. Įdėti anksčiau iškeptą tamago ir gerai išmaišyti. Sumažinti ugnį iki mažos, įpilti shouyu ir išmaišyti. Dubenėlio pagalba suformuoti chaahan.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą