2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Omusoba


2 asmenims

Yakisoba

Omuretsu
2 + 2 tamago
2 dideli šaukštai + 2 dideli šaukštai gyuunyuu
Abura kepimui

Tonkatsu soosu
"Kyuupii" mayoneezu
Benishouga
Aonori


Omuretsu
Dubenyje sumaišyti 2 tamago bei 2 didelius šaukštus gyuunyuu ir išplakti.

Keptuvėje įkaitinti abura, supilti omuretsu ir hashi pagalba maišant kepti (omuretsu turi būti labai plonas). Ant beveik iškepusio omuretsu uždėti 1/2 kiekio yakisoba ir suvynioti. Patiekti užpylus tonkatsu soosu bei mayoneezu ant viršaus, užbarsčius aonori bei su keliais benishouga gabaliukais.

Valgyti su hashi.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą