2011 m. gegužės 10 d., antradienis

Sukotchieggu / youshoku


2-4 asmenims

350 g buta+gyuu hikiniku
1 mažas tamanegi, sumaltas arba sutarkuotas
3 dideli šaukštai panko
1 tamago, plaktas
1/2 arbatinio šaukštelio shio
Koshou
Natsumegu
4 tamago, išvirti
Komugiko
Abura kepimui arba gruzdinimui

Kyabetsu, sutarkuoto, išmirkyto šaltame mizu 1 valandą bei nuvarvinto
Tonkatsu soosu arba kechappu


Virtų tamago paviršių padengti komugiko. Dubenyje sumaišyti hikiniku, plaktą tamago, tamanegi, panko, shio, koshou bei natsumegu. Niku mišinį padalinti į 4 dalis. Suformuoti 4 kotletus, kurių viduje būtų po 1 tamago. Kotletų paviršių padengti komugiko.

Kepimas orkaitėje
Kotletus sudėti į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 200°C orkaitėje 20 min, tada apversti ant kitos pusės ir kepti dar 15-20 min.

Kepimas keptuvėje
Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti kotletus ir apkepti iš visų pusių. Tada sumažinti ugnį, uždengti dangčiu ir karts nuo karto apverčiant kepti 10-15 min.

Gruzdinimas
Kotletus, padengtus komugiko, pamirkyti tamago plakinyje ir apvolioti panko. Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti kotletus ir gruzdinti 10 min.

Patiekti perpjovus per pusę, su tonkatsu soosu bei kyabetsu.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą