2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Hamu to nira no tamago itame


1-2 asmenims

1/3 stiklinės hamu, supjaustyto 3 cm ilgio šiaudeliais
3/4 stiklinės nira, supjaustytų 3 cm ilgio gabaliukais
2 tamago, išplakti + 1 didelis šaukštas chikin buiyon + shio + koshou
1 didelis šaukštas shouyu
Abura kepimui


Keptuvėje įkaitinti abura, supilti tamago plakinį ir hashi pagalba intensyviai maišant iškepti bei atidėti į šalį. Tada keptuvėje įkaitinti abura, sudėti hamu ir maišant pakepti. Sudėti nira ir maišant pakepti 30 sec. Įdėti anksčiau iškeptą tamago ir gerai išmaišyti. Sumažinti ugnį iki mažos, įpilti shouyu ir išmaišyti.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą