2 asmenims
8 (300 g) shinjaga, nušveistų, apvirtų (10 min), pakeptų orkaitėje (5 min) ir subadytų fooku pagalba
100 g butaniku arba butabaraniku, supjaustytos plonomis juostelėmis
8 kinusaya (nebūtina)
1 arbatinis šaukštelis gomaabura arba abura
Padažas
2 dideli šaukštai nihonshu (nebūtina)
2 dideli šaukštai mirin
2 dideli šaukštai shouyu
1 didelis šaukštas satou
5 dideli šaukštai mizu
Padažas
Dubenyje sumaišyti visus ingridientus.
Keptuvėje įkaitinti gomaabura ant vidutinės ugnies, sudėti niku ir pakepti. Sudėti shinjaga ir pakepti. Supilti padažą, sudėti kinusaya ir maišant kepti ant didelės ugnies, kol padažas sutirštės. Patiekti užpylus sutirštėjusiu padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą