2011 m. birželio 27 d., pirmadienis

Shinjaga to buta nitsu koro gashi


2 asmenims

8 (300 g) shinjaga, nušveistų, apvirtų (10 min), pakeptų orkaitėje (5 min) ir subadytų fooku pagalba
100 g butaniku arba butabaraniku, supjaustytos plonomis juostelėmis
8 kinusaya (nebūtina)
1 arbatinis šaukštelis gomaabura arba abura

Padažas
2 dideli šaukštai nihonshu (nebūtina)
2 dideli šaukštai mirin
2 dideli šaukštai shouyu
1 didelis šaukštas satou
5 dideli šaukštai mizu


Padažas
Dubenyje sumaišyti visus ingridientus.

Keptuvėje įkaitinti gomaabura ant vidutinės ugnies, sudėti niku ir pakepti. Sudėti shinjaga ir pakepti. Supilti padažą, sudėti kinusaya ir maišant kepti ant didelės ugnies, kol padažas sutirštės. Patiekti užpylus sutirštėjusiu padažu.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą