2011 m. vasario 13 d., sekmadienis

Poteto sarada / youshoku


1-2 asmenims

3 vidutinės jagaimo
1 maža ninjin, išvirta ir supjaustyta plonais griežinėliais
5 cm kyuuri, supjaustyto plonais griežinėliais
1 mažas tamanegi, supjaustyto plonais griežinėliais
1 tamago, virtas ir susmulkintas
Hamu, supjaustyto plonais gabaliukais (nebūtina)
Shio
Koshou
3/4-1 stiklinė “Kyuupii” mayoneezu


Jagaimo išvirti su lupenomis. Dar karštas jagaimo nulupti, supjaustyti ir sutrinti fooku pagalba. Sudėti ninjin, pabarstyti shio bei koshou ir atvėsinti. Į kitą dubenį sudėti kyuuri bei tamanegi, užbarstyti shio, palaikyti 10 min, nuspausti išsiskyrusias sultis ir sudėti į dubenį su jagaimo mišiniu. Sudėti tamago, hamu, mayoneezu, viską išmaišyti ir laikyti šaldytuve 1 valandą.

Galima naudoti gaminant sandoichi.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą