2011 m. vasario 16 d., trečiadienis

Blue Dragon wok'as / asian fusion


4 asmenims

1 vištos krūtinėlės filė, supjaustyta juostelėmis
1 raudona saldžioji paprika, supjaustyta juostelėmis
3 nedideli svogūnai, supjaustyti pusmėnuliais
25 g džiovintų shiitake grybų
300 g Blue Dragon Medium Egg Noodles
100 g Pekino kopūsto, supjaustyto juostelėmis
1 pakelis (120 g) Blue Dragon Stir-Fry Sauce
2 dideli šaukštai augalinio aliejaus


Išvirti makaronus, nuvarvinti ir atidėti į šalį. Shiitake grybus užpilti drungnu vandeniu ir laikyti 15-30 min. Tada nupjauti kotus (išmesti), kepurėles supjaustyti juostelėmis ir atidėti į šalį. Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinti aliejų, sudėti vištieną ir apkepti. Sudėti grybus, papriką bei svogūnus ir maišant kepti 5 min. Sudėti kopūstą ir maišant kepti 1-2 min. Sudėti makaronus, supilti Stir-Fry Sauce ir maišant kepti 3 min.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą