2010 m. spalio 6 d., trečiadienis

Omuraisu / youshoku



1 asmeniui

Chikinraisu
3/4 - 1 stiklinė gohan
1/2 tamanegi, susmulkinto
1/2 stiklinės toriniku (arba virto hamu), susmulkintos
2 dideli šaukštai kechappu
Shio
Koshou

Omuretsu
2 tamago
1-2 dideli šaukštai gyuunyuu

Abura kepimui


Chikinraisu
Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti toriniku ir iškepti. Tada sudėti tamanegi ir pakepti. Sudėti gohan ir maišant pakepinti. Įpilti kechappu, įberti shio bei koshou ir maišant pakepti.

Omuretsu
Dubenyje sumaišyti visus ingridientus ir išplakti.

Keptuvėje įkaitinti abura, supilti omuretsu ir hashi pagalba maišant kepti (omuretsu turi būti labai plonas). Ant beveik iškepusio omuretsu uždėti chikinraisu ir suvynioti. Patiekti užpylus kechappu ant viršaus.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą