4 sasami, išmuštos ir supjaustytos juostelėmis
Shio
Koshou
1 tamanegi, susmulkintas
2 stiklinės buna shimeji
1 ninjin, supjaustyta šiaudeliais
3 skiltelės ninniku, sutarkuoto
1/2 piiman, susmulkintos (nebūtina)
2 gekkeiju lapai
1 1/4 stiklinės marusara wain
800 g hooru tomato, susmulkintų
2 kubeliai yasai buiyon
1 didelis šaukštas oregano
Abura kepimui
4-5 stiklinės gohan
Itarian paseri, susmulkintų
Sasami pabarstyti shio bei koshou. Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti sasami ir apkepti iš abiejų pusių. Išimti ir atidėti į šalį. Į keptuvę sudėti ninniku bei gekkeiju ir pakepti 1 min. Sudėti tamanegi bei ninjin ir pakepti 5 min. Sudėti buna shimeji ir pakepti. Sudėti sasami, supilti wain, sudėti hooru tomato, buiyon kubelius, suberti oregano bei koshou, uždengti dangčiu ir troškinti ant mažos ugnies 60 min. Nuimti dangtį ir patroškinti 5 min, kol skystis sutiršės. Patiekti su gohan užbarsčius paseri.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą