2011 m. rugsėjo 3 d., šeštadienis

Butaniku no yasaimaki agekatsu


4 asmenims

1 vidutinė piiman, supjaustyta juostelėmis ir apvirta
16-20 sayaingen, perpjautų per pusę ir išvirtų
1 ninjin, supjaustyta šiaudeliais ir apvirta
450 g buta roosu niku, supjaustytos plonomis juostelėmis
1 stiklinė komugiko
2 tamago, plakti + shio + koshou
Shio
Koshou
1 stiklinė panko
Abura gruzdinimui

Tonkatsu soosu


Niku juostelę iš vienos pusės pabarstyti shio, koshou ir tolygiai padengti komugiko. Nedidelę daržovių porciją apvynioti niku juostele (komugiko padengta puse į vidų). Maki tolygiai padengti komugiko, pamirkyti tamago plakinyje ir apvolioti panko. Keptuvėje įkaitinti abura iki 160-170°C, sudėti paruoštus yasaimaki ir kepti po 3-4 min iš abiejų pusių. Išėmus iš keptuvės yasaimaki nusausinti popierinio rankšluosčio pagalba. Patiekti su tonkatsu soosu prie biiru.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą