2011 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Negi to eringi no beekon maki



1 asmeniui


1 eringi, supjaustytas išilgai į 4 dalis
4 juostelės beekon
Negi, supjaustyto 4 cm ilgio gabaliukais
Chiizu, supjaustyto šiaudeliais
Koshou
Bambukiniai iešmeliai, 60 min mirkyti vandenyje

Abura kepimui (nebūtina)


Beekon juosteles pabarstyti koshou. Ant beekon juostelės dėti 1 eringi gabaliuką, kelis chiizu šiaudelius bei negi gabaliukus ir suvynioti. Suktinukus sumauti ant iešmelių. Kepti ant grilio. Patiekti prie biiru.

Galima kepti keptuvėje. Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti suktinukus ir apkepti ant vidutinės ugnies.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą