2011 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Yaki negi no butaniku maki kimi shuoyu


2-4 asmenims

8 po 3 cm ilgio gabaliukai negi
8 juostelės buta roosu niku
Shio
Koshou
Katakuriko
Abura kepimui

Padažas
1 didelis šaukštas nihonshu
1 didelis šaukštas mirin
1 arbatinis šaukštelis shouyu

Kimi shouyu
1 1/2 arbatinio šaukštelio shouyu
1 rannou


Padažas
Sumaišyti visus ingriedientus.

Kimi shouyu
Į dubenėlį supilti shouyu, įdėti rannou ir laikyti 15 min.

Niku pabarstyti shio bei koshou ir tolygiai padengti katakuriko. Keptuvėje įkaitinti abura ant žemos ugnies, sudėti negi, apkepti ir pabarstyti koshou. Išimti, suvynioti į niku, sudėti į keptuvę ir apkepti. Supilti padažą ir maišant pakepti, kol padažas sutirštės. Patiekti su kimi shouyu prie biiru.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą