2-4 asmenims
8 po 3 cm ilgio gabaliukai negi
8 juostelės buta roosu niku
Shio
Koshou
Katakuriko
Abura kepimui
Padažas
1 didelis šaukštas nihonshu
1 didelis šaukštas mirin
1 arbatinis šaukštelis shouyu
Kimi shouyu
1 1/2 arbatinio šaukštelio shouyu
1 rannou
Padažas
Sumaišyti visus ingriedientus.
Kimi shouyu
Į dubenėlį supilti shouyu, įdėti rannou ir laikyti 15 min.
Niku pabarstyti shio bei koshou ir tolygiai padengti katakuriko. Keptuvėje įkaitinti abura ant žemos ugnies, sudėti negi, apkepti ir pabarstyti koshou. Išimti, suvynioti į niku, sudėti į keptuvę ir apkepti. Supilti padažą ir maišant pakepti, kol padažas sutirštės. Patiekti su kimi shouyu prie biiru.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą