2011 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

Butaniku no yasaimaki


4 asmenims

16 juostelių buta roosu niku
16 sayaingen, išvirtų
1 ninjin, supjaustyta šiaudeliais ir apvirta
½ kelmo enokitake (nebūtina)
Shio
Koshou
Komugiko
Abura kepimui

Padažas
2 dideli šaukštai nihonshu
2 dideli šaukštai mirin
2 arbatiniai šaukšteliai shouyu


Padažas
Sumaišyti visus ingriedientus.

Niku juostelę iš vienos pusės pabarstyti shio, koshou ir tolygiai padengti komugiko. Nedidelę daržovių porciją apvynioti niku juostele (komugiko padengta puse į vidų). Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti yasaimaki ir apkepti. Supilti padažą ir maišant pakepti, kol padažas sutirštės. Patiekti prie biiru.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą