2011 m. sausio 8 d., šeštadienis

Naporitan / youshoku


2 asmenims

150 g supagettei, nevirtų
4 sooseeji, supjaustytos griežinėliais
1 piiman, supjaustyta neilgomis juostelėmis
5-6 tsukuritake, supjaustyti
1 vidutinis tamanegi, susmulkintas
Shio
Koshou
2 dideli šaukštai abura

Padažas
1/2 stiklinės kechappu
2 dideli šaukštai tonkatsu soosu
2 dideli šaukštai kuriimu


Padažas
Sumaišyti visus ingridientus.

Išvirti supagettei, nuvarvinti ir atidėti į šalį. Keptuvėje įkaitinti abura, sudėti tamanegi ir pakepinti. Sudėti piiman bei tsukuritake ir pakepinti. Paskui sudėti sooseeji ir pakepti. Tada sudėti supagettei, įberti shio bei koshou, supilti padažą ir viską gerai išmaišius pakepti 2-4 min.

Valgyti su fooku.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą