24 vnt
340 g buta hikiniku
115 g tamanegi, susmulkinto
1 shiitake, susmulkintas (nebūtina)
2 arbatiniai šaukšteliai shouga, sutarkuoto
1 tamago, plaktas
2 arbatiniai šaukšteliai shouyu
2 dideli šaukštai panko
Abura gruzdinimui
Amazu ankake
1 stiklinė mizu
2 arbatiniai šaukšteliai chikin buiyon granulių (nebūtina)
3 dideli šaukštai satou
1-2 dideli šaukštai su
1 didelis šaukštas shouyu
2 dideli šaukštai kechappu
2 dideli šaukštai katakuriko + 4 dideli šaukštai mizu
Amazu ankake
Puode sumaišyti visus ingridientus, išskyrus katakuriko tirpalą, ir užvirti. Supilti katakuriko tirpalą, išmaišyti ir virti, kol padažas sutirštės.
Dubenyje sumaišyti visus ingridientus ir išminkyti. Iš masės suformuoti 24 rutulius. Keptuvėje įkaitinti abura iki 180°C, dėti niku dango ir gruzdinti. Išimti ir nusausinti popierinio rankšluosčio pagalba. Patiekti ant viršaus užpylus amazu ankake.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą