1 tamago, kambario temperatūros
1/3 stiklinės oriibuoiru
2/3 stiklinės gyuunyuu
250 g tapioka arba 190 g komugiko + 60 g katakuriko (3/4 dalys komugiko + ¼ dalis katakuriko)
70 g (galima kur kas daugiau) ryškaus skonio kietesnio chiizu (ilgai brandinto chedaa, asiago, guryuieeru, parumezan (naudoti kaip dalį mišinio)), smulkiai sutarkuoto
Shio
Į puodą supilti oriibuoiru bei gyuunyuu, įberti shio ir užvirti. Nukelti nuo ugnies ir įmaišyti tapioka. Įmaišyti tamago bei chiizu. Tešlą laikyti 15 min, kad atvėstų ir būtų galima formuoti bandeles. Iš tešlos suformuoti 16 rutuliukų, sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti 200°C orkaitėje 15-20 min.
Valgomos karštos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą