2012 m. sausio 27 d., penktadienis

Thai vištienos raudonasis karis / asian fusion


2-4 asmenims


450 g vištienos krūtinėlės filė, supjaustytos kąsnio dydžio gabaliukais
1 pakelis (50 g) Exotic Food "Authentic Thai" Red Curry Paste
400 ml kokosų pieno (Thai-Choise Lite Coconut Milk)
400 ml vandens
100 g šparaginių pupelių, supjaustytų 3 cm ilgio gabaliukais (nebūtina)
2-3 bulvės, nuskustos ir supjaustytos kąsnio dydžio gabaliukais
1 morka, supjaustyta kąsnio dydžio griežinėliais
1-3 dideli šaukštai žuvies padažo (Thai-Choise Fish Sauce)
1 didelis šaukštas cukraus
1 didelis šaukštas aliejaus

2 stiklinės jasmine ryžių, išvirtų


Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti Red Curry Paste ir maišant kepti 30 sec-1 min. Sudėti mėsą ir maišant apkepti. Supilti 1/2 kiekio kokosų pieno, išmaišyti ir užvirti. Sudėti morką, supilti vandenį, išmaišyti ir užvirti. Sumažinti ugnį ir troškinti 10 min. Sudėti bulves, supilti žuvies padažą, likusį kiekį kokosų pieno, suberti cukrų, išmaišyti ir troškinti 15-20 min. Tada sudėti šparagines pupeles ir troškinti 5-10 min. Patiekti su jasmine ryžiais.

Valgyti su šaukštu bei šakute.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą