2012 m. rugsėjo 18 d., antradienis

Adobong Sitaw / philippine


2 asmenims


300 g kininių pupuolių, supjaustytų 7.5 cm ilgio gabaliukais ir išmirkytų vandenyje
250 g kaulienos arba šoninės (nerūkytos ir nesūdytos), supjaustytos plonais gabaliukais
1 svogūnas, supjaustytas pusmėnuliais
3 skiltelės česnako, sutarkuoto
1/4 stiklinės sojos padažo
2 dideli šaukštai ryžių acto
1 stiklinė vandens
Pipirų
Aliejaus kepimui

Ryžių, išvirtų


Wok’e įkaitinti aliejų, sudėti mėsą ir maišant apkepti. Sudėti svogūną ir maišant pakepti. Sudėti česnaką ir maišant kepti 30 sec. Sudėti pupuoles, supilti sojos padažą bei vandenį, išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti karts nuo karto permaišant, kol pupuolės pradės minkštėti. Supilti actą, įberti pipirų ir kaitinti 2-3 min. Patiekti su ryžiais.

Valgoma su šakute ir šaukštu.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą