2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Thai wok’as su vištiena ir citrinžolės padažu / asian fusion


3 asmenims

200-300 g vištienos, supjaustytos juostelėmis

2-3 saujos šparaginių pupelių, supjaustytų 4 cm ilgio gabaliukais
1/2 saldžiosios paprikos, supjaustytos juostelėmis (nebūtina)
1 svogūnas, supjaustytas pusmėnuliais
1 nedidelis Pekino kopūstas, supjaustytas 4x4 cm dydžio gabaliukais
1 didelė morka, supjaustyta šiaudeliais
1 pakelis (120 g) Go-Tan Wok Sauce Lemongrass
1-2 dideli šaukštai augalinio aliejaus

2 stiklinės jasmine ryžių, išvirtų


Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinti aliejų, sudėti mėsą ir maišant apkepti. Tada sudėti morką ir maišant kepti 1-2 min. Sudėti svogūną bei papriką ir maišant kepti 1-2 min. Sudėti šparagines pupeles ir maišant kepti 2-5 min. Sudėti kopūstą ir maišant kepti 1 min. Supilti Wok Sauce ir maišant pakepti, kol sutirštės. Patiekti su jasmine ryžiais.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą