2-4 asmenims
2 + 2 dideli tamago
1 arbatinis šaukštelis + 1 arbatinis šaukštelis shouyu
1/2 arbatinio šaukštelio + 1/2 arbatinio šaukštelio satou
1/2 arbatinio šaukštelio + 1/2 arbatinio šaukštelio mirin
Shio
Abura kepimui
Dubenyje sumaišyti 2 tamago, 1 arbatinį šaukštelį shouyu, 1/2 arbatinio šaukštelio satou, 1/2 arbatinio šaukštelio mirin bei shio ir išplakti. Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti abura, supilti plakinį ir kepti pastoviai greitai maišant 4 hashi pagalba, kol beveik iškeps. Išjungti ugnį ir toliau maišyti, kol susiformuos granulės.
Naudojamas gaminat soboro donburi, sanshoku soboro donburi ir t.t.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą