450 g tori hikiniku
1/2 ninjin, sutarkuotos
1/2 tamanegi, sutarkuoto
1/2 didelio šaukšto shouga, sutarkuoto
1/2 arbatinio šaukštelio shio
1 tamago
2 dideli šaukštai katakuriko
4 dideli šaukštai panko (nebūtina)
Soosu
1 didelis šaukštas shouyu
1 didelis šaukštas mirin
1 arbatinis šaukštelis satou
Abura kepimui
Soosu
Dubenyje sumaišyti visus ingridientus.
Dubenyje sumaišyti visus ingridientus ir gerai išminkyti (jei masė per lipni, tada įmaišyti panko). Keptuvėje įkaitinti abura, dėti drėgnų rankų pagalba suformuotus mažus kotletukus ir apkepti iš abiejų pusių. Į pabaigą supilti soosu ir kepti po 1-2 min iš abiejų pusių.
Galima dėti ir (arba vietoj ninjin) negi, shiitake arba enokitake.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą